Gouda

Beplanting in Gouda voor meer plezier in uw tuin

Wilt u een weelderige bloemen border of juist strakke beplanting in uw tuin in Gouda. Informeer dan eens naar de mogelijkheden van een beplantingsplan.

Van Dam hoveniers is al 40 jaar gespecialiseerd in het aanleggen van beplanting in Gouda. Vakmanschap en kwaliteit zijn dan ook de kernwoorden waar wij voor staan. Het aanleggen van beplantingsvakken in Gouda behoren tot onze specialiteiten. Voor iedere vraag hebben wij namelijk de passende oplossing. Daarbij geven wij altijd zeer deskundig advies. Krijgt u de beplanting van uw tuin in Gouda maar niet op orde? Of heeft u al jaren last van beplanting in Gouda die niet wil groeien op die (te) droge plek? Voor alle opties hebben wij de oplossing.

Voeg waarde toe aan uw tuin

Met een profesioneel beplantingsplan in Gouda voegt u waarde toe aan uw tuin. Zeker wanneer u ervoor kiest om uw tuin vakkundig te laten aanleggen en onderhouden. Door de aanleg van een vakkundig ontworpen beplantingsvak bent u verzekerd van een jaar rond interresante border. Zo kijken wij niet alleen naar bloeitijden maar ook naar bladvorm en wintersilluet daarnaast heeft een profesioneel ontworpen en aangelegde beplanting in Gouda nog meerdere voordelen:

  • Minder onkruid wieden
  • Minder uitval van beplanting
  • Het hele jaar door wat te beleven
  • Beter groeiende/bloeiende planten
  • Langer genieten van uw tuin

Lage onderhoudskosten

Ook het onderhouden van uw beplanting in Gouda kan van Dam hoveniers voor u verzorgen. Door onze efficiente werkwijze en het gebruik van duurzaam beplantingsmateriaal blijven de onderhoudskosten beperkt .

Tuin aanpassingen

Wilt u naast het aanleggen van beplanting in Gouda nog meer veranderen in uw tuin? Ook hiervoor is van dam hoveniers uw beste partner. Vanaf het initiatief van de opdrachtgever tot en met de oplevering. Schetsontwerpen, beplantingsplannen, aanleg en onderhoud van uw tuin kunnen door ons in Gouda volledig worden verzorgd.

Offerte

Bent u benieuwd naar de prijzen van een beplantingsborder in Gouda? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

van Dam Groenvoorzieningen logo
van Dam Groenvoorzieningen
Beplanting in Gouda voor meer plezier in uw tuin
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring