van Dam zomer 2018  vl 1
van Dam hoveniers vl
van Dam zomer 2018  vl 2
vaste-planten_src

Beregening in Vleuten voor meer gemak en plezier in uw tuin!

Wilt u meer gemak en betere planten groei in uw tuin in Vleuten Informeer dan eens naar de mogelijkheden van een beregenigs instalatie.

Van Dam hoveniers is al 40 jaar gespecialiseerd in het aanleggen van beregenings instalaties. Vakmanschap en kwaliteit zijn dan ook de kernwoorden waar wij voor staan. Beregenings instalaties in Vleuten behoren tot onze specialiteiten. Voor iedere vraag hebben wij namelijk de passende oplossing. Daarbij geven wij altijd zeer deskundig advies. Wilt u een oplossing voor uitdrogende potten en plantenbakken in Vleuten. Of heeft u al jaren last van beplanting die niet wil groeien op die (te) droge plek? Voor alle opties hebben wij de oplossing.

Geef uw tuin meer waarde!

Met een profesionele beregening in Vleuten voegt u waarde toe aan uw tuin. Zeker wanneer u ergens woont waar de grond snel uitdroogt. Door het plaatsen van een beregenigs installatie kunnen er zelfs op de droogste plekken planten groeien. Daarnaast heeft een beregening geplaatst door van Dam hoveniers nog meerdere voordelen:

  • Nooit meer watergeven
  • Geen rondslingerende tuinslangen
  • Niet afhankelijk van buren/vrienden bij vakantie
  • Aanzienlijk beter groeiende/bloeiende planten
  • Minder uitval van beplanting

Lage onderhoudskosten

Ook het onderhouden van uw beregening in Vleuten kan van Dam hoveniers voor u uitvoeren. Door onze efficiente werkwijze en het gebruik van duurzaam materiaal blijven de onderhoudskosten beperkt .

Tuin aanpassingen

Wilt u naast een beregenings instalie in Vleuten nog meer veranderen in uw tuin? Ook hiervoor is van dam hoveniers uw beste partner. Vanaf het initiatief van de opdrachtgever tot en met de oplevering. Schetsontwerpen, beplantingsplannen, aanleg en onderhoud van uw tuin kunnen door ons in Vleuten volledig worden verzorgd.

Offerte

Bent u benieuwd naar de prijzen van een beregenings installatie in Vleuten? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Stel uw vraag