van Dam zomer 2018  vl 1
van Dam hoveniers vl
van Dam zomer 2018  vl 2
vaste-planten_src

Tuinbeplanting in Montfoort voor nog meer plezier in uw tuin!

Een strakke tuinbeplanting in Montfoort voor uw tuin of juist een weelderige bloemen border. Informeer dan eens naar de mogelijkheden van een beplantingsplan bij Van Dam Hoveniers.

VVan Dam Hoveniers is al 40 jaar gespecialiseerd in het aanleggen van tuinbeplanting in Montfoort. Vakmanschap en kwaliteit zijn dan ook de kernwoorden waar wij voor staan. Het aanleggen van beplantingsvakken behoort tot onze specialiteiten. Voor iedere vraag hebben wij namelijk de passende oplossing. Daarbij geven wij altijd zeer deskundig advies. Krijgt u de tuinbeplanting van uw tuin in Montfoort maar niet op orde? Of heeft u al jaren last van tuinbeplanting in Montfoort dat niet wil groeien op die (te) droge plek? Voor alle opties hebben wij de oplossing.

Voeg waarde toe aan uw tuin met tuinbeplanting in Montfoort

Met een profesioneel beplantingsplan in Montfoort voegt u waarde toe aan uw tuin. Zeker wanneer u ervoor kiest om uw tuin vakkundig te laten aanleggen en onderhouden. Door de aanleg van een vakkundig ontworpen beplantingsvak bent u verzekerd van een jaar rond interresante border. Zo kijken wij niet alleen naar bloeitijden maar ook naar bladvorm en wintersilluet daarnaast heeft een profesioneel ontworpen en aangelegde tuinbeplanting in Montfoort nog meerdere voordelen:

  • Minder onkruid wieden
  • Minder uitval van beplanting
  • Het hele jaar door wat te beleven
  • Beter groeiende/bloeiende planten
  • Langer genieten van uw tuin

Lage onderhoudskosten met tuinbeplanting in Montfoort

Ook het onderhouden van uw tuinbeplanting in Montfoort kan van Dam hoveniers voor u verzorgen. Door onze efficiente werkwijze en het gebruik van duurzaam beplantingsmateriaal blijven de onderhoudskosten beperkt.

Tuin aanpassingen zoals tuinbeplanting in Montfoort

Wilt u naast het aanleggen van tuinbeplanting in Montfoort nog meer veranderen in uw tuin? Ook hiervoor is van dam hoveniers uw beste partner. Vanaf het initiatief van de opdrachtgever tot en met de oplevering. Schetsontwerpen, beplantingsplannen, aanleg en onderhoud van uw tuin kunnen door ons in Montfoort volledig worden verzorgd.

Bent u benieuwd naar de prijzen van een beplantingsborder in Montfoort? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Stel uw vraag