van Dam zomer 2018  vl 1
van Dam hoveniers vl
van Dam zomer 2018  vl 2
vaste-planten_src

Tuinman Van Dam neemt graag uw tuinzorgen uit handen in de regio Nieuwegein

Wilt u graag uw tuin laten veranderen van een klassieke tuin in een moderne? Bent u al de trotste bezitter van een prachtige tuin, maar heeft u zelf geen tijd om dit mooi te houden? Van Dam Hoveniers te Nieuwegein is een vakkundige tuinman en uw partner voor tuinontwerp, aanleg, onderhoud en renovatie. De uitvoering van onze diensten gebeurt door een specialistische tuinman die behoort tot de topsegment binnen deze branche. Al vele particulieren en bedrijven hebben de weg naar onze tuinman weten te vinden. Niet alleen vanwege onze kwalitatieve uitvoering maar ook door de creativiteit en betrouwbaarheid. Onze tuinontwerpers hebben een luisterend oor voor al uw wensen en plannen. Aan de hand van uw wensen maakt onze tuinman een ontwerp dat aansluit op uw woning. Vervolgens wordt er een offerte gemaakt waarin u een duidelijk overzicht krijgt wat de werkzaamheden kosten.

Tuinaanleg

De aanleg van uw tuin voert onze tuinman in eigen beheer uit. De werkzaamheden die tuinman Van Dam in de regio Nieuwegein uitvoert zijn o.a.:

  • Bestrating
  • Het plaatsen van erfafscheidingen
  • Pergola’s
  • Vijvers
  • Vlonders

De tuinman begint allereerst met het in orde maken van het grondwerk. Goed grondwerk is immers de basis van een functionele tuin. Vervolgens zullen we beginnen met de werkzaamheden die u wenst. U kunt er zeker van zijn dat Van Dam Hoveniers van het begin tot het einde betrokken is bij de aanleg van uw tuin. Er zal regelmatig overleg vinden tussen u en de tuinman om een gewenst eindresultaat te garanderen.

Onderhoud aan uw tuin

Als u onderhoudswerkzaamheden uit wilt laten voeren door onze tuinman maken wij in overleg een jaarplanning. Met een jaarplanning weet u waar u aan toe bent en wanneer onze tuinman de werkzaamheden gaat uitvoeren. Wilt u dat tuinman Van Dam uw boom weghaalt? Of wilt u graag uw gazon weer op orde? Goed en vakkundig onderhoud is van groot belang. Van Dam Hoveniers heeft de vakmensen in huis. Onze tuinman neemt graag uw tuinzorgen uit handen.

Tuinman Erwin Nell

Het bedrijf staat onder leiding van John van Dam en Erwin Nell. John draagt het bedrijf aan Erwin over. Onze tuinman is gediplomeerd hovenier. Hij voert het werk uit met de benodigde zorg en vakmanschap. Wilt u graag een afspraak? De tuinman van Van Dam in Nieuwegein komt bij u langs om uw tuin te bekijken.

Stel uw vraag