prieel Montfoort 08-07-23  van Dam
Achtergrond-1
van-Dam-Hoveniers-tuinontwerp-tuinaanleg-grote-tuin-rechthoekige-vijvers-aanleggen
van-Dam-Hoveniers-tuinaanleg-aanleg-spiegelvijver-met-hagen-en-bomen-rondom
Oudewater

Tuinonderhoud voor bedrijven in de buurt van Oudewater verzorgd door Van Dam Hoveniers, hét hoveniersbedrijf met meer dan 50 jaar ervaring!

Tuinonderhoud voor bedrijven in de buurt van Oudewater en omgeving? Tuinonderhoud behoort tot een van de specialismes van Van Dam Hoveniers. Van Dam Hoveniers houdt zich namelijk al meer dan 50 jaar bezig met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. Naast particulieren mogen wij vele bedrijven tot onze klantenkring benoemen. Zo zijn Lekstede Wonen, Moviera, MVGM, Omron, Portaal, van Rooijen VvE Management, Scheperpelzer OGBV, Vb&t en VP&A Vastgoedmanagement enkele van onze vele zakelijke opdrachtgevers. Uw bedrijfstuin krijgt van ons de aandacht die het verdient. Het onderhouden van de tuin uitbesteden? Wij bieden voor tuinonderhoud voor bedrijven in Oudewater en omgeving graag een passende oplossing.

Tuinonderhoud voor bedrijven op contractbasis

Al vele jaren zetten wij de benodigde kennis, ervaring, hoveniers en machines in om tuionderhoud voor diverse bedrijven in Oudewater en omgeving te verzorgen. Ook voor uw tuin bieden wij graag een passende oplossing! Graag komen wij eerst langs om de tuin te bekijken. Aan de hand hiervan kunnen we een op maat gemaakte jaarplanning maken, zodat u als opdrachtgever weet wanneer de hovenier aan het werk gaat en welke werkzaamheden er gedaan worden. Op deze wijze nemen wij alle zorgen van uw bedrijfstuin uit handen.

Tuionderhoud voor bedrijven, rekening houdend met het milieu

Indien wij tuinonderhoud voor bedrijven uitvoeren in de buurt van Oudewater en omgeving houden wij rekening met de omgeving en het milieu. Zo gebruiken wij voor onze machines de minst belastende brandstoffen en alleen wanneer nodig gebruiken we biologische bestrijdingsmiddelen. Ook de meststoffen die we toepassen zijn organisch en milieuvriendelijk. Kortom, indien u kiest voor tuinonderhoud verzorgd door ons bent u verzekerd van:

  • Kwaliteit
  • Heldere communicatie
  • Onderhoudsplan op maat
  • Milieuvriendelijke manier van werken
  • Professionaliteit

Indien wenselijk kunnen wij tevens de binnen beplanting van uw bedrijfspand verzorgen.

van Dam Groenvoorzieningen logo
van Dam Groenvoorzieningen
Tuinonderhoud voor bedrijven in de buurt van Oudewater verzorgd door Van Dam Hoveniers, hét hoveniersbedrijf met meer dan 50 jaar ervaring!
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring