van Dam zomer 2018  vl 1
van Dam hoveniers vl
van Dam zomer 2018  vl 2
vaste-planten_src

Tuinonderhoud, ontwerp en aanleg in de regio De Meern

Van Dam Hoveniers is een gespecialiseerd hoveniersbedrijf dat zich dagelijks bezighoudt met tuinonderhoud in De Meern. Naast tuinonderhoud zijn tuinontwerp en aanleg ook werkzaamheden die van Dam Hoveniers in De Meern verricht. wilt u meer informatie over tuinonderhoud in De Meern door van Dam Hoveniers? Neem dan contact op voor vrijblijvend advies.

Door de seizoenen is een tuin altijd in beweging. Doorde droogte in de zomer en de vorst in de winter, maar ook door ziektes heeft beplanting soms veel te verduren. Daarom is tuinonderhoud zeer belangrijk.

Wanneer u last heeft van specifieke tuinproblemen als:

  • Slecht groeiende beplanting
  • woekerende onkruiden
  • snoeien van hagen,heesters en bomen
  • ziektes en plagen
  • (Ver)planten van heesters of bomen
  • verzakte bestrating
  • of als u gewoon behoefte heeft aan een helpende hand

Van Dam Hoveniers beschikt over de juiste mensen die alles weten op het gebied van tuinonderhoud in De Meern.

Tuinonderhoud in De Meern zelf doen?

Doet u graag zelf het tuinonderhoud, maar wordt het werk u teveel? Dan kunnen we een grondige tuinonderhoudsbeurt verzorgen in voor- en najaar, waarbij wij onder andere alvast het snoeiwerk voor u doen. Tussendoor doet u zelf de lichte tuinwerkzaamheden. We maken graag vrijblijvend een prijsopgave voor u.

Zorgeloos genieten door tuinonderhoud in De Meern

Wilt u zorgeloos van uw tuin kunnen genieten in? Kies dan voor tuinonderhoud in De Meern voor van Dam Hoveniers. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht voor tuinonderhoud in De Meern. Van Dam hoveniers staat garant voor service en kwaliteit.

Stel uw vraag