van Dam zomer 2018  vl 1
van Dam hoveniers vl
van Dam zomer 2018  vl 2
vaste-planten_src

Tuinontwerp in Oudewater voor meer tuin plezier

Bent u van plan uw tuin te veranderen of heeft u een hele nieuwe tuin? Dan raden wij u aan een tuinontwerp in Oudewater te maken.

Een tuinontwerp in Oudewater is de basis van uw tuin het is een wel overdacht plan waar u jarenlang plezier van heeft. Onze tuinontwerpers in Oudewater hebben creatieve oplossingen voor grote en kleine kleine tuinen. Daarbij geven wij altijd zeer goed deskundig advies. Wilt u een nieuw terras een prieel of een blokhut of droomt u al jaren van een vijver? Wij nemen al uw wensen mee in het tuinontwerp in Oudewater. Voor alle opties hebben wij de oplossing.

Voeg waarde toe aan uw woning

Door het deskundig ontwerpen en aanleggen van een tuin in Oudewater voegdt u zeker waarde toe aan uw woning. Daarnaast heeft een profesineel tuinontwerp nog andere voordelen zoals:

  • Een deskundige verwoording van uw ideeen
  • Creatieve oplossingen
  • Een blijvende tekening (waar u altijd op terug kunt kijken)
  • Een kloppend geheel
  • Geniet garantie

Op maat gemaakt

Uw tuinontwerp in Oudewater wordt op maat gemaakt en aangepast aan uw wensen. door de combinatie van onze vakkennis en uw wensen wordt het een tuin uit uw dromen.

Onderhoud

Ook houden wij met het tuinontwerp in Oudewater rekening met de door u aangegeven onderhouds frequentie. Wij geven bij het ontwerp in Oudewater ook advies over gebruik van duurzaam en onderhoudsarm materiaal.

Uitvoering

Wilt u naast een ontwerp in Oudewater ook de tuin laten aanleggen? Ook hiervoor is van Dam hoveniers uw beste partner. Vanaf het initiatief van de opdrachtgever tot en met de oplevering. Van grondwerk tot het leggen van de bestrating zelfs beregening en electra doen wij in eigen beheer. Ook het aanvragen van kap en bouwvergunningen kunnen in samenwerking met onze ontwerpers volledig worden verzorgd.

Offerte

Bent u benieuwd naar de prijzen van een tuinontwerp in Oudewater? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Stel uw vraag