van Dam zomer 2018  vl 1
van Dam hoveniers vl
van Dam zomer 2018  vl 2
vaste-planten_src

Tuinverlichting in IJsselstein voor meer beleving van uw tuin.

Met tuinverlichting in IJsselstein langer kunnen genieten van uw tuin in IJsselstein? Informeer dan eens naar de mogelijkheden van tuinverlichting bij Van Dam Hoveniers. Van Dam hoveniers is al 40 jaar gespecialiseerd in het aanleggen van verlichting en electra in uw tuin. Vakmanschap en kwaliteit zijn dan ook de kernwoorden waar wij voor staan.

De aanleg van tuinverlichting in IJsselstein behoren tot onze specialiteiten. Voor iedere vraag hebben wij namelijk de passende oplossing. Daarbij geven wij altijd zeer deskundig advies. Wilt u een oplossing voor donkere hoekjes of heeft u al jaren het idee s'avonds niet te kunnen genieten van uw tuin? Of het nu gaat om 12 volt of 230 volt om indirecte of directe tuinverlichting. Voor alle opties hebben wij de oplossing.

Voeg waarde toe aan uw tuin met tuinverlichting in IJsselstein

Met profesioneel aangelegde tuinverlichting in IJsselstein voegt u waarde toe aan uw tuin. Door het aanbrengen van tuinverlichting kunt u 's avonds langer genieten van uw tuin en het is ook een goed inbraakpreventie middel. Daarnaast heeft tuinverlichting in IJsselstein geplaatst door van Dam hoveniers nog meerdere voordelen:

  • Meer sfeer in uw tuin
  • Langer kunnen genieten van uw tuin
  • Inbraak preventie
  • veiligheid bij trapjes/afstapjes

Lage energiekosten met LED tuinverlichting in IJsselstein

Door het gebruik van duurzame en zuinige LED tuinverlichting in IJsselstein zijn de energiekosten van tuin verlichting erg laag. In veel gevallen kunnen wij een hele tuin verlichten in IJsselstein met nog geen 15 watt!! Door onze efficiente werkwijze en het gebruik van duurzaam materiaal blijven de kosten beperkt.

Tuinverbouwing in IJsselstein

Wilt u naast tuinverlichting in IJsselstein nog meer veranderen in uw tuin? Ook hiervoor is Van Dam Hoveniers uw beste partner. Vanaf het initiatief van de opdrachtgever tot en met de oplevering. Schetsontwerpen, beplantingsplannen, aanleg en onderhoud van uw tuinverlichting in IJsselstein kunnen door ons volledig worden verzorgd.

Bent u benieuwd naar de prijzen van het aanleggen van tuinverlichting in IJsselstein? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Stel uw vraag