prieel Montfoort 08-07-23  van Dam
Achtergrond-1
van-Dam-Hoveniers-tuinontwerp-tuinaanleg-grote-tuin-rechthoekige-vijvers-aanleggen
van-Dam-Hoveniers-tuinaanleg-aanleg-spiegelvijver-met-hagen-en-bomen-rondom
Montfoort

Tuinverlichting in Montfoort voor meer beleving van uw tuin.

Met tuinverlichting in Montfoort langer kunnen genieten van uw tuin in Montfoort? Informeer dan eens naar de mogelijkheden van tuinverlichting bij Van Dam Hoveniers. Van Dam hoveniers is al 40 jaar gespecialiseerd in het aanleggen van verlichting en electra in uw tuin. Vakmanschap en kwaliteit zijn dan ook de kernwoorden waar wij voor staan.

De aanleg van tuinverlichting in Montfoort behoren tot onze specialiteiten. Voor iedere vraag hebben wij namelijk de passende oplossing. Daarbij geven wij altijd zeer deskundig advies. Wilt u een oplossing voor donkere hoekjes of heeft u al jaren het idee s'avonds niet te kunnen genieten van uw tuin? Of het nu gaat om 12 volt of 230 volt om indirecte of directe tuinverlichting. Voor alle opties hebben wij de oplossing.

Voeg waarde toe aan uw tuin met tuinverlichting in Montfoort

Met profesioneel aangelegde tuinverlichting in Montfoort voegt u waarde toe aan uw tuin. Door het aanbrengen van tuinverlichting kunt u 's avonds langer genieten van uw tuin en het is ook een goed inbraakpreventie middel. Daarnaast heeft tuinverlichting in Montfoort geplaatst door van Dam hoveniers nog meerdere voordelen:

  • Meer sfeer in uw tuin
  • Langer kunnen genieten van uw tuin
  • Inbraak preventie
  • veiligheid bij trapjes/afstapjes

Lage energiekosten met LED tuinverlichting in Montfoort

Door het gebruik van duurzame en zuinige LED tuinverlichting in Montfoort zijn de energiekosten van tuin verlichting erg laag. In veel gevallen kunnen wij een hele tuin verlichten in Montfoort met nog geen 15 watt!! Door onze efficiente werkwijze en het gebruik van duurzaam materiaal blijven de kosten beperkt.

Tuinverbouwing in Montfoort

Wilt u naast tuinverlichting in Montfoort nog meer veranderen in uw tuin? Ook hiervoor is Van Dam Hoveniers uw beste partner. Vanaf het initiatief van de opdrachtgever tot en met de oplevering. Schetsontwerpen, beplantingsplannen, aanleg en onderhoud van uw tuinverlichting in Montfoort kunnen door ons volledig worden verzorgd.

Bent u benieuwd naar de prijzen van het aanleggen van tuinverlichting in Montfoort? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

van Dam Groenvoorzieningen logo
van Dam Groenvoorzieningen
Verlichting in Montfoort voor meer beleving van uw tuin.
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring