Harmelen

Verlichting in Harmelen voor meer beleving van uw tuin.

Wilt u meer en langer kunnen genieten van uw tuin in Harmelen. Informeer dan eens naar de mogelijkheden van tuinverlichting. Van Dam hoveniers is al 40 jaar gespecialiseerd in het aanleggen van verlichting en electra in uw tuin. Vakmanschap en kwaliteit zijn dan ook de kernwoorden waar wij voor staan. De aanleg van tuin verlichting in Harmelen behoren tot onze specialiteiten. Voor iedere vraag hebben wij namelijk de passende oplossing. Daarbij geven wij altijd zeer deskundig advies. Wilt u een oplossing voor donkere hoekjes of heeft u al jaren het idee s'avonds niet te kunnen genieten van uw tuin of het nu gaat om 12 volt of 230 volt om indirecte of directe verlichting. Voor alle opties hebben wij de oplossing.

Voeg waarde toe aan uw tuin

Met een profesioneel aangelegde verlichting in Harmelen voegt u waarde toe aan uw tuin. Door het aanbrengen van verlichting kunt u 's avonds langer genieten van uw tuin en het is ook een goed inbraakpreventie middel. Daarnaast heeft tuinverlichting in Harmelen geplaatst door van Dam hoveniers nog meerdere voordelen:

  • Meer sfeer in uw tuin
  • Langer kunnen genieten van uw tuin
  • Inbraak preventie
  • veiligheid bij trapjes/afstapjes

Lage energiekosten

Door het gebruik van duurzame en zuinige led-verlichting in Harmelen zijn de energiekosten van tuin verlichting erg laag. In veel gevallen kunnen wij een hele tuin verlichten in Harmelen met nog geen 15 watt!! Door onze efficiente werkwijze en het gebruik van duurzaam materiaal blijven de kosten beperkt .

Tuin aanpassingen

Wilt u naast verlichting in Harmelen nog meer veranderen in uw tuin? Ook hiervoor is van dam hoveniers uw beste partner. Vanaf het initiatief van de opdrachtgever tot en met de oplevering. Schetsontwerpen, beplantingsplannen, aanleg en onderhoud van uw tuin kunnen door ons in Harmelen volledig worden verzorgd.

Offerte

Bent u benieuwd naar de prijzen van het aanleggen van tuin verlichting in Harmelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

van Dam Groenvoorzieningen logo
van Dam Groenvoorzieningen
Verlichting in Harmelen voor meer beleving van uw tuin.
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring