van Dam zomer 2018  vl 1
van Dam hoveniers vl
van Dam zomer 2018  vl 2
vaste-planten_src

Van Dam Hoveniers

Van Dam Hoveniers bestaat al ruim 50 jaar. We werken voor particulieren, bedrijven, VvE-diensten en overheidsinstellingen en vertellen u graag in het kort wat we doen. We maken tuinontwerpen, leggen tuinen en groenvoorzieningen aan en verzorgen tuinonderhoud.

Onze diensten Bekijk projecten

Over Van Dam Hoveniers

Van Dam Hoveniers bestaat al ruim 50 jaar. We werken voor particulieren, bedrijven, VvE-diensten en overheidsinstellingen en vertellen u graag in het kort wat we doen.

We maken tuinontwerpen, leggen tuinen en groenvoorzieningen aan en verzorgen tuinonderhoud. Door jarenlange ervaring weten we hoe we uw wensen kunnen vertalen naar een fraaie en toch praktische tuin. Alle werkzaamheden doen wij in eigen beheer en altijd in overleg met u. Onze hoveniers zijn vakbekwaam en hebben hart voor 'groen'. Bent u benieuwd hoe ons werk eruit ziet? Bekijk dan de projecten op deze website. Wilt u weten of we iets voor u kunnen betekenen? Bel ons of stuur een berichtje, dan nemen wij contact met u op.

Verder lezen

Onze diensten

Onze tuinontwerpers hebben een luisterend oor voor al uw wensen en plannen. Aan de hand daarvan wordt met hun kennis en visie een tuinontwerp gemaakt dat aansluit op uw woning, uw levensstijl en uw wensen. Bij het tuinontwerp wordt een offerte gemaakt waarin voor alle werkzaamheden de kosten apart worden vermeld.

Voor bedrijven Contact opnemen