van Dam zomer 2018  vl 1
van Dam hoveniers vl
van Dam zomer 2018  vl 2
vaste-planten_src

Bestrating is een belangrijk onderdeel voor een onderhoudsarme tuin in Woerden

Droomt u van een prachtige tuin zonder er veel onderhoud aan te hoeven plegen? Wilt u graag een terras waar u heerlijk kunt genieten van de natuur en buitenlucht in Woerden? Een essentieel onderdeel van een mooie onderhoudsarme tuin is bestrating. Van Dam Hoveniers bestaat al meer dan 40 jaar en is u graag van dienst met het aanleggen van sier bestrating in uw tuin. Door jarenlange ervaring weten we hoe we uw wensen kunnen vertalen naar een passende tuin. Maak vandaag nog een afspraak voor het realiseren van de tuin van uw dromen!

Van tuinaanleg tot bestrating staat Van Dam Hoveniers voor u klaar in Woerden en omgeving

Graag nemen wij de bestrating van uw tuin uit handen. Indien gewenst kunnen we dit ook combineren met andere werkzaamheden. Wilt u graag uw gehele tuin aan laten leggen? Zoekt u een partner voor het uitvoeren van bestrating of het onderhouden van uw tuin? Het leggen van bestrating, het plaatsen van erfafscheidingen, vlonders en pergola’s of de aanleg van een vijver doen wij in eigen beheer. Deze professionele diensten bieden wij aan tegen zeer scherpe prijzen. Van aanleg tot bestrating, van Dam Hoveniers is van begin tot eind betrokken bij de aanleg van uw tuin.

Perfect uitgevoerde bestrating door de vakmensen van Van Dam Hoveniers

Terrassen en bestrating geven een decoratieve waarde aan uw tuin. Onze ervaren stratenmakers zorgen ervoor dat bestrating netjes en secuur wordt uitgevoerd. Zo zorgen wij voor:

  • De juiste opbouw
  • Een correcte verwerking
  • Lange levensduur
  • Zonder ongemakken
  • Juiste toepassing van materialen

Door de ervaring in het kwalitatief uitvoeren van bestrating garanderen we dat onkruid weinig kans krijgt. Wij leggen de bestrating en de voegen zó dat er weinig onderhoud voor nodig is. Onze tuinontwerpers hebben een luisterend oor voor al uw wensen en plannen. Bestrating wordt dan ook aangelegd volgens uw wensen.

Van tegels tot klinkers, wat kiest u voor uw nieuwe bestrating in Woerden?

Naast het aanleggen van nieuwe bestrating kunnen we ook her bestraten. Voordat we de bestrating voor u aan gaan leggen kunt u kiezen uit vele soorten en maten bestrating. Terrassen hebben niet alleen een praktische functie. De bestrating brengt ook structuur en sfeer in uw tuin. Bij het creëren van een bepaalde sfeer is de keuze in bestrating van groot belang. Afhankelijk van de toepassing kunnen er natuursteen tegels, betonklinkers, grind of terrastegels worden toegepast.

De juiste bestrating geeft uw tuin direct meer sfeer en allure

Als u uw tuin door ons laat bestraten geven wij uw tuin een mooie allure. Met bestrating kunnen er verschillende variaties worden gemaakt. Een oprit vereist een andere methode van bijvoorbeeld een terras. Wilt u graag bestrating uit laten voeren door Van Dam Hoveniers in Woerden? Op al onze werkzaamheden geven we 1 jaar garantie. Maak een afspraak voor meer informatie.

Stel uw vraag