van Dam zomer 2018  vl 1
van Dam hoveniers vl
van Dam zomer 2018  vl 2
vaste-planten_src

Tuinaanleg in Oudewater door Van Dam Hoveniers voor het creeëren van de juiste tuinsfeer.

Laat uw tuin ontwerpen door Van Dam hoveniers. Uiteraard kunnen wij ook de tuinaanleg in Oudewater voor u verzorgen. Wij zijn een middelgroot bedrijf dat de meest uiteenlopende werkzaamheden uitvoert. Wij hebben inmiddels een ruime ervaring van meer dan 40 jaar opgebouwd, waarmee we particulieren, overheidsinstellingen en bedrijven van dienst zijn in Oudewater met onder andere de tuinaanleg.

Maar waarom zou u zoveel werk maken van uw tuin in Oudewater. De tuin zien wij als verlengstuk van uw woonruimte of bedrijfspand. De tuin creeërt rust en recreatie en geeft de mogelijkheid om van de natuur te kunnen genieten. Ook moet een tuin de juiste sfeer uitademen. Om dit te bereiken kunt u bij ons terecht voor een ontwerp en de uiteindelijke tuinaanleg in Oudewater. Alle werkzaamheden voor uw tuinaanleg in Oudewater kunnen wij uitvoeren.zoals:

  • Grond/graafwerk
  • Straatwerk
  • (Zwem)vijver aanleggen
  • (ver)planten van beplantng
  • Gazons aanleggen
  • Vlonders aanleggen
  • beschoeiings werkzaamheden

Alle werkzaanheden voor de tuinaanleg in Oudewater doen wij in eigen beheer. Na de tuinaanleg in Oudewater krijgt u gratis advies over het onderhoud van uw tuin. Zo krijgt u advies over de bemesting of het snoeien van uw planten en bomen.

Naast de tuinaanleg en het ontwerpen van mooie tuinen in Oudewater, verzorgen wij ook het tuinonderhoud. Ook het onderhoud in Oudewater word gedaan voor zowel particulieren als bedrijven en overheidsinstellingen.

Tuinaanleg in Oudewater wordt professioneel uitgevoerd door onze ervaren en geschoolde werknemers.

Stel uw vraag