prieel Montfoort 08-07-23  van Dam
Achtergrond-1
rechthoekige vijvers
spiegelvijver-montfoort
Harmelen

Tuinontwerp in Harmelen voor meer tuin plezier

Bent u van plan uw tuin te veranderen of heeft u een hele nieuwe tuin? Dan raden wij u aan een tuinontwerp in Harmelen te maken.

Een tuinontwerp in Harmelen is de basis van uw tuin het is een wel overdacht plan waar u jarenlang plezier van heeft. Onze tuinontwerpers in Harmelen hebben creatieve oplossingen voor grote en kleine kleine tuinen. Daarbij geven wij altijd zeer goed deskundig advies. Wilt u een nieuw terras een prieel of een blokhut of droomt u al jaren van een vijver? Wij nemen al uw wensen mee in het tuinontwerp in Harmelen. Voor alle opties hebben wij de oplossing.

Voeg waarde toe aan uw woning

Door het deskundig ontwerpen en aanleggen van een tuin in Harmelen voegdt u zeker waarde toe aan uw woning. Daarnaast heeft een profesineel tuinontwerp nog andere voordelen zoals:

  • Een deskundige verwoording van uw ideeen
  • Creatieve oplossingen
  • Een blijvende tekening (waar u altijd op terug kunt kijken)
  • Een kloppend geheel
  • Geniet garantie

Op maat gemaakt

Uw tuinontwerp in Harmelen wordt op maat gemaakt en aangepast aan uw wensen. door de combinatie van onze vakkennis en uw wensen wordt het een tuin uit uw dromen.

Onderhoud

Ook houden wij met het tuinontwerp in Harmelen rekening met de door u aangegeven onderhouds frequentie. Wij geven bij het ontwerp in Harmelen ook advies over gebruik van duurzaam en onderhoudsarm materiaal.

Uitvoering

Wilt u naast een ontwerp in Harmelen ook de tuin laten aanleggen? Ook hiervoor is van Dam hoveniers uw beste partner. Vanaf het initiatief van de opdrachtgever tot en met de oplevering. Van grondwerk tot het leggen van de bestrating zelfs beregening en electra doen wij in eigen beheer. Ook het aanvragen van kap en bouwvergunningen kunnen in samenwerking met onze ontwerpers volledig worden verzorgd.

Offerte

Bent u benieuwd naar de prijzen van een tuinontwerp in Harmelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

van Dam Groenvoorzieningen logo
van Dam Groenvoorzieningen
Tuinontwerp in Harmelen voor meer tuin plezier
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring