van Dam zomer 2018  vl 1
van Dam hoveniers vl
van Dam zomer 2018  vl 2
vaste-planten_src

Tuinonderhoud, ontwerp en aanleg in de regio Utrecht door Van Dam Hoveniers

Van Dam Hoveniers is een gespecialiseerd hoveniersbedrijf dat zich dagelijks bezighoudt met tuinonderhoud in Utrecht. Naast tuinonderhoud zijn tuinontwerp en aanleg ook werkzaamheden die van Dam Hoveniers in Utrecht verricht. wilt u meer informatie over tuinonderhoud in Utrecht door van Dam Hoveniers? Neem dan contact op voor vrijblijvend advies.

Door de seizoenen is een tuin altijd in beweging. Door de droogte in de zomer en de vorst in de winter, maar ook door ziektes heeft beplanting soms veel te verduren. Daarom is tuinonderhoud zeer belangrijk.

Ervaart u tuinproblemen in Utrecht? Laat direct tuinonderhoud uitvoeren door Van Dam Hoveniers!

Van Dam Hoveniers is hét adres in Utrecht en omgeving voor al uw tuinonderhoud. Soms komt het op een punt in uw tuin dat er problemen ontstaan, schakel dan direct de professionele hulp van Van Dam Hoveniers in. U kunt dan denken aan bijvoorbeeld de volgende tuinproblemen:

  • Slecht groeiende beplanting
  • woekerende onkruiden
  • snoeien van hagen,heesters en bomen
  • ziektes en plagen
  • (Ver)planten van heesters of bomen
  • verzakte bestrating
  • of als u gewoon behoefte heeft aan een helpende hand

Van Dam Hoveniers beschikt over de juiste mensen die alles weten op het gebied van tuinonderhoud in Utrecht.

Wordt het grote tuinonderhoud in Utrecht u soms wel eens te veel?

Doet u graag zelf het tuinonderhoud, maar wordt het werk u teveel? Dan kunnen we een grondige tuinonderhoudsbeurt verzorgen in voor- en najaar, waarbij wij onder andere alvast het snoeiwerk voor u doen. Tussendoor doet u zelf de lichte tuinwerkzaamheden. We maken graag vrijblijvend een prijsopgave voor u.

Zorgeloos genieten door uw tuinonderhoud in Utrecht uit te besteden

Wilt u zorgeloos van uw tuin kunnen genieten in? Kies dan voor tuinonderhoud in Utrecht voor van Dam Hoveniers. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht voor tuinonderhoud in Utrecht. Van Dam hoveniers staat garant voor service en kwaliteit.

Stel uw vraag