prieel Montfoort 08-07-23  van Dam
Achtergrond-1
van-Dam-Hoveniers-tuinontwerp-tuinaanleg-grote-tuin-rechthoekige-vijvers-aanleggen
van-Dam-Hoveniers-tuinaanleg-aanleg-spiegelvijver-met-hagen-en-bomen-rondom
Tuinonderhoud

Tuinonderhoud, ontwerp en aanleg

Van Dam Hoveniers is een gespecialiseerd hoveniersbedrijf dat zich dagelijks bezighoudt met tuinonderhoud. Naast tuinonderhoud zijn tuinontwerp en aanleg ook werkzaamheden die van Dam Hoveniers verricht.

Tuinonderhoud door Van Dam Hoveniers

Voor onderhoudswerkzaamheden wordt gewerkt met een jaarplanning, zodat u als opdrachtgever weet wanneer de hovenier aan het werk gaat en welke werkzaamheden er gedaan worden. Wij nemen u alle zorg uit handen. U kunt ons ook een eenmalige tuinklus laten uitvoeren. Misschien hebt u een specifiek tuinprobleem. Een te grote boom, een oude fruitboom die gesnoeid moet worden of een geel gazon. Goed en vakkundig onderhoud zijn daarbij van groot belang. Van Dam Hoveniers heeft de vakmensen in huis. Op al onze werkzaamheden en leveranties geven we 1 jaar garantie.

Zelf tuinonderhoud doen

Doet u graag zelf het tuinonderhoud, maar wordt het werk u teveel? Dan kunnen we een grondige tuinonderhoudsbeurt verzorgen in voor- en najaar, waarbij wij onder andere alvast het snoeiwerk en andere zware tuinwerkzaamheden voor u doen. Tussendoor kunt u zelf de lichte tuinwerkzaamheden blijven doen. We maken graag vrijblijvend een prijsopgave voor u.

Meer informatie over tuinonderhoud

Wilt u meer informatie over tuinonderhoud door van Dam Hoveniers? Neem dan contact op voor vrijblijvend advies.

Maak a.u.b. uw keuze:

van Dam Groenvoorzieningen logo
van Dam Groenvoorzieningen
Tuinonderhoud, ontwerp en aanleg
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring