van Dam zomer 2018  vl 1
van Dam hoveniers vl
van Dam zomer 2018  vl 2
vaste-planten_src

Met tuinrenovatie blazen wij uw tuin nieuw leven in!

Weer kunnen genieten van uw tuin? Uw tuin nieuw leven in blazen? Is deze veroudert en voldoet deze niet meer aan uw wensen? Het aanleggen van een compleet nieuwe tuin is niet altijd noodzakelijk. Indien u kiest voor tuinrenovatie verzorgd door van Dam Hoveniers kunt u op een kostenbesparende manier uw tuin een metamorfose geven. Wij pakken uw tuin aan op de manier die u voor ogen heeft. Voordat wij dit doen komen wij vrijblijvend bij u langs. We bekijken de situatie, bespreken uw wensen en werken dit vervolgens uit. Aan de hand van een gedetailleerde offerte weet u vooraf waar u aan toe bent. Met passie voor groen zetten wij ons graag in om uw nieuwe droomtuin te realiseren.

Waarom tuinrenovatie?

Uw wensen op het gebied van de tuin kunnen in de loop der tijd veranderen. Wanneer u gezinsuitbreiding krijgt zullen uw eisen anders zijn dan wanneer u een gezin zonder kinderen bent. Wilt u graag een onderhoudsvriendelijke tuin met een groot terras waar u heerlijk, met grote gezelschappen, kunt barbecueën? Of juist een tuin vol groen met ruimte voor een speelrek voor de kinderen? Door onze kennis en ervaring kunnen wij u uitstekend adviseren over de meest passende en geschikte mogelijkheden. De soorten planten, de keuze voor tegels, de indeling en nog veel meer.

Laat uw tuin opknappen met tuinrenovatie

Indien u uw tuin grondig wilt laten opknappen, deze anders wilt indelen en/of (gedeeltelijk) wilt vernieuwen is tuinrenovatie de oplossing. Door verschillende aanpassingen kunt u met een beperkt budget toch een andere sfeer in uw tuin laten creëren. Hierbij kunt u denken aan:

  • Het leggen van nieuwe bestrating
  • Andere beplanting
  • Reparatie van tuinonderdelen
  • Een vijver
  • Een overkapping

Geen wildernis meer in uw achtertuin? Een strakke en onderhoudsvriendelijke tuin die er altijd verzorgd bij ligt? Maak een afspraak met van Dam Hoveniers. Wij zetten graag onze ervaring en creativiteit in om uw tuin weer als nieuw te maken.

Stel uw vraag