van Dam zomer 2018  vl 1
van Dam hoveniers vl
van Dam zomer 2018  vl 2
vaste-planten_src

Tuinrenovatie in De Meern? Wij maken tuinen waar u zich thuis in voelt

Tijd voor een metamorfose van uw tuin? Heeft deze een flinke opknapbeurt nodig? Zijn uw tuinwensen verandert en wilt u graag aanpassingen uit laten voeren? Op het gebied van tuinrenovatie is van Dam Hoveniers de bekendste hovenier in De Meern en omgeving. En dat is niet voor niets. Al vele jaren zetten wij ons in om compleet nieuwe tuinen aan te leggen, tuinen een nieuw leven in te blazen en tuinen te onderhouden. Met een team van zeven vakbekwame hoveniers zetten wij onze passie voor groen graag in. Met tuinrenovatie zorgen wij ervoor dat uw tuin (weer) past bij de wensen die u nu heeft voor uw tuin. Meer informatie? Maak een afspraak. Wij komen graag bij u langs in De Meern.

Tuinrenovatie door middel van een renovatieplan

Doordat wensen en situaties in de loop der jaren kunnen veranderen, veranderen ook de eisen die gesteld worden aan een tuin. Aan de hand van een renovatieplan kunnen wij ervoor zorgen dat uw tuin weer volledig bij uw wensen aansluit. Dit doen wij door middel van een aantal stappen:

  • Kennismaking op locatie
  • Offerte
  • Ontwerp/beplantingsplan
  • Uitvoering

Tuinrenovatie begint altijd met een kennismaking bij u thuis in de buurt van De Meern. Tijdens deze vrijblijvende afspraak bespreken we uw wensen en bekijken we uw situatie. Aan de hand hiervan kunnen wij een tuin ontwerpen waar u zich prettig en thuis in voelt. In een op maat gemaakte offerte werken wij de kosten uit zodat u vooraf weet waar u aan toe bent. Indien u het eens bent met het ontwerp en de offerte zullen we de renovatie inplannen. Wij voeren de werkzaamheden compleet in eigen beheer uit.

Tuinrenovatie: een kleine aanpassing kan wonderen doen

Voor een tuinmetamorfose is het niet altijd noodzakelijk om de tuin in zijn geheel opnieuw aan te leggen. Een aantal kleine aanpassingen kan soms al wonderen doen. Laat u eerlijk en deskundig adviseren door onze vriendelijke hoveniers.

Stel uw vraag