van Dam zomer 2018  vl 1
van Dam hoveniers vl
van Dam zomer 2018  vl 2
vaste-planten_src

Tuinonderhoud voor VvE’s

Een mooi verzorgde tuin draagt bij aan een mooie uitstraling van uw woning, gebouw en/of appartementencomplex. Wilt u het onderhouden van het buitenterrein uitbesteden? Speciaal voor VvE’s maken wij onderhoudscontracten op maat. Door middel van een jaarplanning weet u precies hoe wij aan het werk gaan en welke werkzaamheden er uitgevoerd zullen worden. Wij werken snel, netjes, binnen het budget en volgens afspraak. Door dit in combinatie met onze vriendelijkheid mogen wij inmiddels vele VvE’s tot onze klantenkring rekenen. Meer informatie? Tijdens een kennismaking bespreken we graag uw wensen en eisen. Wij vertellen wat wij kunnen betekenen en hoe wij ons onderhoud uitvoeren.

Tuinonderhoud door middel van een onderhoudscontract

Om ervoor te zorgen dat de omgeving rond het complex er het hele jaar verzorgd uitziet kunnen wij een onderhoudscontract voor u maken. De werkzaamheden die wij uit kunnen voeren variëren van:

  • Snoeien
  • Maaien
  • Onkruid wieden
  • Bemesten
  • Verplanten van bomen
  • Knippen van hagen

En nog veel meer. Daarnaast houden we uw tuin het hele jaar door goed in de gaten zodat we advies kunnen geven over een betere situatie. Ook technisch onderhoud kunnen wij uitvoeren. Hierbij kunt u denken aan het repareren van hekwerken en het herstellen van verzakkingen. Met tuinonderhoud ziet uw buitenterrein er het hele jaar door representatief uit! Dit zorgt voor een fijne leefomgeving en waardevermeerdering van de appartementen.

VVE-tuinonderhoud is van grote waarde

De uitstraling van uw appartementencomplex wordt medebepaald door de tuin. Het onderhouden van de gemeenschappelijke tuin en het buitenterrein is dan ook van belang. Wilt u dit als VVE uitbesteden aan een hovenier? Maak dan een afspraak met van Dam Hoveniers. Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van tuinonderhoud bij zowel particulieren als VvE’s. Hierdoor kennen wij de geheimen van een mooie tuin als geen ander!

Stel uw vraag