van Dam zomer 2018  vl 1
van Dam hoveniers vl
van Dam zomer 2018  vl 2
vaste-planten_src

VVE Tuinonderhoud in De Meern voor een representatieve buitenruimte

Bij een prachtig appartementencomplex hoort een representatieve buitenruimte en verzorgde tuin. Zoekt u als VVE een ervaren en betrouwbare hovenier in De Meern die tuinonderhoud voor u kan verzorgen? Van Dam Hoveniers is al vele jaren gespecialiseerd in het uitvoeren van tuinonderhoud voor VvE’s en particulieren. Hiermee zorgen wij ervoor dat het groen er alle seizoenen van het jaar verzorgd uitziet. Afhankelijk van de situatie en uw wensen onderhouden wij o.a.

  • De gemeenschappelijke tuin
  • Het omliggende groen
  • De parkeerplaatsen
  • De bestrating

Wij denken met u mee, nemen de tijd voor u en maken een onderhoudsplan op maat.

Meer dan tuinonderhoud

Nooit meer omkijken hebben naar uw tuin in De Meern? Onze hoveniers zorgen ervoor dat uw tuin er het hele jaar door bij ligt zoals het in het tuinontwerp bedoeld was. Wij weten precies wat er nodig is om dit te kunnen realiseren. Onderhoud door van Dam Hoveniers betekent niet alleen knippen, snoeien en maaien. Eventuele plantenziektes worden snel gesignaleerd en ongedierte bestreden. Door onze kennis, ervaring en bijscholing gaan wij geen tuinprobleem uit de weg.

Tuinonderhoud en aanleg

Naast het verzorgen van tuinonderhoud voor VvE’s kunnen wij ook aanleg uitvoeren in De Meern en omgeving. Graag denken wij met u mee over een duurzame en gebruiksvriendelijke inrichting. Wilt u een onderhoudsvriendelijke tuin die er altijd mooi en verzorgd uitziet? Liever veel groen en een onderhoudscontract op maat? Graag komen wij gedurende het hele jaar langs om onderhoudswerkzaamheden uit te voeren in uw tuin en aan uw groenvoorziening.

Tuinadvies aan VvE’s

Als VvE is het belangrijk om eventuele toekomstige kosten inzichtelijk te hebben. Wij kunnen u advies geven over de kosten op de langere termijn. Denk hierbij aan het ophogen van de tuin, het herstel van verhardingen en nog veel meer. Wij denken met u mee zodat u de kosten mee kan nemen in uw meerjarenplanning.

Stel uw vraag