van Dam zomer 2018  vl 1
van Dam hoveniers vl
van Dam zomer 2018  vl 2
vaste-planten_src

Tuinverlichting voor meer beleving van uw tuin.

Met tuinverlichting meer en langer kunnen genieten van uw tuin? Informeer dan eens naar de mogelijkheden bij Van Dam Hoveniers op het gebied van tuinverlichting.

Van Dam Hoveniers is al 40 jaar gespecialiseerd in het aanleggen van tuinverlichting en electra in uw tuin. Vakmanschap en kwaliteit zijn dan ook de kernwoorden waar wij voor staan.

Tuinverlichting is onmisbaar

De laatste jaren is de tuin steeds meer een ruimte geworden om in te leven. U wilt zowel overdag als 's avonds kunnen genieten van uw tuin. Om de gehele dag te kunnen genieten van uw tuin is het belangrijk dat er een goed lichtplan aanwezig is, hier schieten wij, van Van Dam Hoveniers, u graag bij te hulp!

Wanneer u tot laat in de avond wilt genieten van uw tuin is (goede) tuinverlichting onmisbaar. De mogelijkheden op het gebied van tuinverlichting zijn groot, zo kunt u denken aan bijvoorbeeld:

  • Spots
  • Wandverlichting
  • Geïntegreerd licht
  • Staande lampen

Omdat de keuze groot is, is het belangrijk dat er voor de tuin een goed lichtplan aanwezig is. Zo verlicht u de tuin optimaal. Wilt u meer informatie over de juiste tuinverlichting voor in uw tuin? Informeer dan naar de mogelijkheden bij Van Dam Hoveniers.

Het gebruik van LED-tuinverlichting

Bij Van Dam Hoveniers maken wij gebruik van duurzame en zuinige LED-tuinverlichting. Het grote voordeel hiervan is, is dat de energiekosten van de tuinverlichting laag zijn. In de meeste gevallen kunnen wij uw tuin verlichten met nog geen 15 watt.

Stel uw vraag